Selskabslokaler i Svendborg

Mangler du/I et sted at holde et arrangement?

Så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige selskabslokale til arrangementet. Herunder er der en liste over selskabslokaler i Svendborg og resten af Sydfyn. Det er alle steder, hvor Resumé er vant til at levere mad og sørge for personale.

Edelsminde Gods

Edelsminde – via Slotsferie Danmark

Edelsminde er et af de smukkeste steder på Sydfyn. Der er rigtig mange muligheder for at holde lige netop den fest, I drømmer om. Ejendommen og omgivelserne gør stedet enormt populært, så det gælder om at være i god tid. Der er plads til 149 spisende gæster og 56 overnattende gæster.

Læs mere om Edelsminde her

 Egense Forsamlingshus

Egense Forsamlingshus er et opdateret og yderst moderne hus lidt udenfor Svendborg. Huset ligger i smukke omgivelser med flotte udendørsområder og natur tæt ved. Der er plads til ca. 120 gæster.

Læs mere om Egense Forsamlingshus her

Gyldenbjergsvej 3

Festlokale på Gyldenbjergsvej 3 i den nordvestlige del af Svendborg ligger meget centralt med kun få minutters kørsel fra motorvejen. Festlokalet kan lejes til mange formål da der er stole og borde til 80 personer med tilhørende service til. Hertil kan du leje musikudstyr, lysanlæg, projektor, duge & servietter samt diverse festartikler.

Læs mere om Gyldenbjergsvej 3 her

Maritimt Center – Pakhuset

Nyd udsigten over vandet og bølgernes klukken mod bolværket. Her er massive bjælker, tønder og tovværk med til at give pakhuset en autentisk, maritim atmosfære, der gør stedet til noget helt særligt. Selvom huset stort set står, som da det blev bygget i 1873, kan det rigges det til med internet, projektor, scene, lys og lyd. Der kan være op til 160 spisende gæster, 200 konferencegæster og 350 receptionsgæster

Læs mere om Pakhuset her

Stakladen Sydfyn på Tåsinge

Hvis man kan se en charme i at holde konference eller bryllup i de smukke omgivelser tæt på naturen, kan den gamle staklade fra 1953 være en mulighed.

Læs mere om Stakladen her

Svendborg Amatør Sejlklub

Svendborg Amatørsejlklubs lokaler ligger ved Svendborg Lystbåde Havn, i første række til Svendborgsund, der kan holdes fest, eller møder, med op til 70 personer.

Læs mere om Sejlklubben her

Villa

Den genopbyggede ”gamle skole” hos Villa på toppen af Tåsinge er en perfekt ramme til mindre selskaber med flair og stil. Med udsigt til det grønne kan der fejres med op til 50 personer i lokalet på 1. sal og der er desuden udendørs terrasser til rådighed.

Læs mere om Villa her

Har du et lokale og vil du gerne samarbejde med os, så tøv ikke med at kontakte os på info@restaurantresume.dk