fbpx

Selskabslokaler i Svendborg

Mangler du/I et sted at holde et arrangement?
Så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige selskabslokale til arrangementet. Herunder er der en liste over selskabslokaler i Svendborg og resten af Sydfyn. Det er alle steder, hvor Resumé er vant til at levere mad og sørge for personale.

Den Blå Kirke
 • Den Blå Kirke
  Den Blå Kirke er vores eget selskabslokale centralt i Svendborg. Her er mulighederne mange og alt kan sammensættes efter jeres ønsker. I Den Blå Kirke har vi mulighed for selskaber fra 15 til 100 gæster.
  Læs mere om Den Blå Kirke her
Edelsminde Gods
 • Edelsminde – via Slotsferie Danmark
  Edelsminde er et af de smukkeste steder på Sydfyn. Der er rigtig mange muligheder for at holde lige netop den fest, I drømmer om. Ejendommen og omgivelserne gør stedet enormt populært, så det gælder om at være i god tid. Der er plads til 149 spisende gæster og 56 overnattende gæster.
  Læs mere om Edelsminde her
Selskabslokale - Egense forsamlingshus
 • Egense Forsamlingshus
  Egense Forsamlingshus er et opdateret og yderst moderne hus lidt udenfor Svendborg. Huset ligger i smukke omgivelser med flotte udendørsområder og natur tæt ved. Der er plads til ca. 120 gæster.
  Læs mere om Egense Forsamlingshus her
 • Galleri NO 44
  Galleriet ligger overfor Resumé i Møllergade og her har vi mulighed for selskaber fra 15 til 30 gæster. Vi serverer ”En aften på Resumé” med vin af libitum under middagen til kr. 750,- pr. person.
  Se den aktuelle menu på Resumé her

Har du et lokale og vil du gerne samarbejde med os, så tøv ikke med at kontakte os her