fbpx

Selskabslokaler i Svendborg

Mangler du/I et sted at holde et arrangement?
Så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige selskabslokale til arrangementet. Herunder er der en liste over selskabslokaler i Svendborg og resten af Sydfyn. Det er alle steder, hvor Resumé er vant til at levere mad og sørge for personale.

Den Blå Kirke
 • Den Blå Kirke
  Den Blå Kirke er vores eget selskabslokale centralt i Svendborg. Her er mulighederne mange og alt kan sammensættes efter jeres ønsker. I Den Blå Kirke har vi mulighed for selskaber fra 15 til 100 gæster.
  Læs mere om Den Blå Kirke her
Edelsminde Gods
 • Edelsminde – via Slotsferie Danmark
  Edelsminde er et af de smukkeste steder på Sydfyn. Der er rigtig mange muligheder for at holde lige netop den fest, I drømmer om. Ejendommen og omgivelserne gør stedet enormt populært, så det gælder om at være i god tid. Der er plads til 149 spisende gæster og 56 overnattende gæster.
  Læs mere om Edelsminde her
Selskabslokale - Egense forsamlingshus
 • Egense Forsamlingshus
  Egense Forsamlingshus er et opdateret og yderst moderne hus lidt udenfor Svendborg. Huset ligger i smukke omgivelser med flotte udendørsområder og natur tæt ved. Der er plads til ca. 120 gæster.
  Læs mere om Egense Forsamlingshus her
 • Maritimt Center – Pakhuset
  Nyd udsigten over vandet og bølgernes klukken mod bolværket. Her er massive bjælker, tønder og tovværk med til at give pakhuset en autentisk, maritim atmosfære, der gør stedet til noget helt særligt. Selvom huset stort set står, som da det blev bygget i 1873, kan det rigges det til med internet, projektor, scene, lys og lyd. Der kan være op til 160 spisende gæster, 200 konferencegæster og 350 receptionsgæster
  Læs mere om Pakhuset her
Stakladen
 • Stakladen Sydfyn på Tåsinge
  Hvis man kan se en charme i at holde konference eller bryllup i de smukke omgivelser tæt på naturen, kan den gamle staklade fra 1953 være en mulighed.
  Læs mere om Stakladen her
 • Svendborg Amatør Sejlklub
  Svendborg Amatørsejlklubs lokaler ligger ved Svendborg Lystbåde Havn, i første række til Svendborgsund, der kan holdes fest, eller møder, med op til 70 personer.
  Læs mere om Sejlklubben her
Valdemars Slot
 • Valdemars Slot
  På Valdemars Slot er mulighederne mange. Det gamle slot ligger et af de flotteste steder i Danmark og de smukke lokaler emmer af historie fra gamle dage.
  Læs mere om Valdemars Slot her
 • Villa
  Den genopbyggede ”gamle skole” hos Villa på toppen af Tåsinge er en perfekt ramme til mindre selskaber med flair og stil. Med udsigt til det grønne kan der fejres med op til 50 personer i lokalet på 1. sal og der er desuden udendørs terrasser til rådighed.
  Læs mere om Villa her
 • Vinsted
  Vinsted ligger lige overfor Svendborg Banegård, det er en vinbar, der har et bredt udvalg af vine fra hele verden.
  I kælderen har de et selskabslokale, der er muligt at booke til større selskaber fra 8 personer og op efter.
  Kontakt Vinsted her

Har du et lokale og vil du gerne samarbejde med os, så tøv ikke med at kontakte os her