Kokkeskole ved Resumé

Ønsker I at tilføje en unik og mindeværdig oplevelse til jeres næste firmafest, venne- eller familiearrangement? Så er Resumés kokkeskole det perfekte valg for jer! Vi tilbyder en spændende og anderledes aktivitet, hvor vores dygtige kokke kommer direkte til jeres arrangement og sammen med jer tilbereder en fantastisk tre-retters menu.

I vil ikke blot være tilskuere, men aktivt deltage i forberedelsen, tilberedningen, anretningen og selvfølgelig nyde den udsøgte mad sammen. Vores erfarne kokke vil guide og inspirere jer under hele processen og der vil være masser af tid til at hygge og nyde nogle små smagsprøver af råvarer og drikkevarer undervejs.

Uanset om I er nybegyndere eller erfarne i køkkenet, er vores kokkeskole åben for alle. Alle vil få noget ud af dagen eller aftenen og lære nye teknikker og opskrifter, som kan anvendes i fremtidige kulinariske eventyr.

Vi er også åbne for at skræddersy mere avancerede kokkeskoler eller opfylde særlige ønsker, hvis I har noget helt specielt i tankerne. Lad os vide jeres idéer og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Vi sætter en ære i at skabe en uforglemmelig kulinarisk rejse for jer, hvor smag, kreativitet og samvær går op i en højere enhed.

Så lad Resumés kokkeskole tage jer med på en uforglemmelig gastronomisk rejse, hvor I ikke blot får en fantastisk madoplevelse, men også skaber minder og styrker det sociale bånd mellem jer alle. Vi ser frem til at give jer en aften fyldt med smagsoplevelser og sjove øjeblikke!

3-retters menu
Fra kr. 1050 pr. person
Min. 10 personer

Skriv til os på info@restaurantresume.dk for at høre nærmere

Kokkeskolen vil altid foregå hos jer eller der hvor I holder arrangementet. Der skal være det basale køkkenudstyr og faciliteter.
Transport er kr. 5,50 pr. km. tur/retur.