Det praktiske omkring catering

  • Afbestillingsregler
    Senest 7 dage før arrangementet skal vi kende det endelige antal gæster.
    Afbestillinger 7 dage før arrangementet afregnes 50 % af beløbet.
    Afbestillinger på selve dagen afregnes 100 % af beløbet.
    Reservationsgebyret refunderes ikke ved aflysning.
  • Personale
    Kok: per time kr. 350,-
    Tjener: per time kr. 350,-
    Opvasker: per time kr. 195,-
  • Levering og afhentning
    Levering kr. 4.50,- pr. kørt km tur/retur
    Ved under 25 personer, er der et startgebyr på kr. 250,-
    Afhentningsadresse: Lundevej 5, 5700 Svendborg (Den Blå Kirke)
  • Køkken
    For vi kan levere et godt produkt, kræver det, at der som minimum er et alm. “husmorkøkken” til rådighed. I køkkenet skal der være en ovn, kogeplade, køl og frys. Desuden skal der være et par gryder og pander til rådighed samt godt med bordplads til at anrette på. Hvis dette ikke er til rådighed, bedes det oplyses på forhånd.
  • Service
    Som udgangspunkt sørger værterne selv for service til bordene.
    Resumé sørger for skåle og fade til buffet. Vi aftaler tidspunkt for tilbagelevering af lånt service.
  • Specialkost
    Er der allergier eller andet vi skal være opmærksomme på, så informer os gerne.
    På den måde sikre I jer, at det bliver en god oplevelse for alle jeres gæster.