Det praktiske omkring catering

  • Minimumsantal
    3-retters menu min. 25 personer.
    Buffet min. 25 personer.
  • Afbestillingsregler
    Senest 7 dage før arrangementet skal vi kende det endelige antal gæster.
    Afbestillinger 7 dage før arrangementet afregnes 50 % af beløbet.
    Afbestillinger på selve dagen afregnes 100 % af beløbet.
    Reservationsgebyret refunderes ikke ved aflysning.
  • Personale
    Kok: per time kr. 350,-
    Vi kan være behjælpelige med kontakt til serveringspersonale.
  • Levering
    Levering kr. 5,50 pr. kørt km tur/retur
  • Køkken
    For vi kan levere et godt produkt, kræver det, at der som minimum er et alm. “husmorkøkken” til rådighed. I køkkenet skal der være en ovn, kogeplade, køl og frys. Desuden skal der være gryder og pander til rådighed samt godt med bordplads til at anrette på. Vi vil gerne efterlade køkkenet i pæn tilstand, så derfor skal der også være skraldespand samt klude til rengøring. Hvis dette ikke er til rådighed, bedes det oplyses på forhånd.
  • Service
    Som udgangspunkt sørger værterne selv for service til bordene.
    Ligelides sørger værterne selv for skåle og fade, hvis der er bestilt buffet eller share food.
    Hvis vi skal sørge for service eller andet køkkengrej, skal det aftales på forhånd.
  • Specialkost
    Er der allergier eller andet vi skal være opmærksomme på, så informer os gerne.
    På den måde sikre I jer, at det bliver en god oplevelse for alle jeres gæster.