Sæsonmenuer

Vores sæsonmenuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvarer. Menuerne kan serveres til alle anledninger, men egner sig især til lidt mere formelle arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage.

Menuerne kan bestilles både med og uden kok. Hvis I bestiller uden kok, vil der være en udførlig guide, der beskriver, hvordan maden skal tilberedes og anrettes.

(November-December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Stegte kammuslinger med æble, karryolie, jordskokkechips og cremet jordskokkesuppe

Letbrændt laks med revet glaskål, aromatisk citrus, avocadocreme og saltet agurk

Koldpocheret lyssej med soya-ingefærvinaigrette, rosenkålsblade, kikærter og granatæble

Hovedret
Glaseret andebryst i aromatisk peber med skorzonerrødder, syltede skovsvampe og cremet andesky

Ballotine af rosastegt kalvefilet med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce

Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede salatløg og oksesauce
Tillæg på kr. 25,- per person

Dessert
Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom

Tærte med henkogte kirsebær og hvid chokolade, hertil kirsebæris og chokoladekaramel

Oxideret pære med flødeis med rosmarin, marengs, granité på granskud og hasselnødder

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-

(April-Maj-Juni-Juli)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Mosaik af råmarineret okse med kruspersille, sprød maltkiks, trøffelmayo og små salater

Koldrøget laks med flager af radise, fynsk rygeost, syltede perleløg og skoleagurk

Dampede hvide og grønne asparges med vadehavsrejer, strandurter og luftig ramsløgssauce

Hovedret
Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky

Duet af lam med grillede salatløg, confiteret tomat, nye ærter og sauce med vadouvan

Stegt kalvemørbrad og braiseret kalvebryst med frikassé af forårsgrønt, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på 25kr per person

Dessert
Citronfromage a la Resumé med knust gelé, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur

Solmodne jordbær med små kammerjunker, basilikumskoldskål, vaniljeparfait og sprød marengs

Chokoladetærte med variation af sommerbær, hvid chokoladeis, chokolademousse og skilt chokolade

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-

(August-September-Oktober)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Stegte kammuslinger med æble-sellericrudité, sprød butterdej og cremet jomfruhummerbisque

Rødbedegravad laks med skorzonerrodsfrites, syltede bøgehatte, spæde beder og svampecreme

Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks

Hovedret
Saftigt fasanbryst og ”nugget” af lår med tyttebær, glaserede kastanjer, spæd grønkål og portvinssauce

Stegt oksefilet med confiterede jordskokker, oxiderede rødder, spæd spinat og trøffelsauce

Duet af krondyr med rosmarincrust med saltbagte persillerødder og vildtsauce med syltede bær
Tillæg på 25kr per person

Dessert
Nyfortolkning af gammeldags æblekage med nougat, sprøde makroner, søde ribs og vaniljeis

Choladefondant med flydende indre med chokoladeganache, hvidchokoladeis og chokoknas

Lemon curd pie med brændt marengs, blåbæriscreme, friske blåbær og blåbærcoulis

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-