fbpx

Sæsonmenu

Vores sæsonmenuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvarer. Menuerne kan serveres til alle anledninger, men egner sig især til lidt mere formelle arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage.

Menuerne kan bestilles både med og uden kok. Hvis I bestiller uden kok, vil der være en udførlig guide, der beskriver, hvordan maden skal tilberedes og anrettes.

(December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Bagt filet af torsk med syrlig æblepuré, sprød peberbacon, sellerikompot og estragonsauce

Koldrøget laks fra Kerteminde med små salater, sprødt maltbrød, rygeostcreme og flager af radise

Rimmet kammusling med saltede rischips, granatæble, aromatiske urter og soya- ingefærsauce

Hovedret
Glaseret andebryst i orientalske pebre med skorzonerrødder, stegte kejserhatte, tyttebær og cremet andesky
Gråand kan tilbydes som alternativ i december
Jagtsæsonen slutter d. 31.12

Ballotine af kalvefilet og trøffel med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce

Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede vinterløg og simresauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert
Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom

Mazarinkage med hvid chokolademousse, havtornsorbet, chokoladekaramel og havtorngele

Honningpocheret pære med varme krydderier, sprød marengs, pralinebarre og hasselnøddeiscreme

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-

(April-Maj-Juni-Juli-August)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Kold sommergazpacho af agurk og melon med skalstegt tun, friskbælgede ærter og frisk koriander

Mosaik af laks og hellefisk med brændte urter, sprøde blækchips, små salater og skilt muslingesauce

Dampede hvide asparges med friskpillede rejer croutons i brunet smør, strandurter og luftig ramsløgssauce
Tillæg på kr. 25,- per person
Fynske asparges fås kun i maj og juni

Hovedret
Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky

Duet af fynsk lam med grillede salatløg, confiteret tomat, bladspinat og sauce med vadouvan

Stegt kalvemørbrad og sprængt kalvebryst med glaserede nye grøntsager, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert
Citronfromage a la Resumé med vaniljeis, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur

Panna Cotta med lakridsrod og hvid chokolade, skilt chokolade, solmodne bær og brændt hvid chokolade

Mandel- orangekage med blodappelsinsorbet marinerede jordbær, sprød appelsin og jordbærmousse

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-

(September-Oktober-November)

Menuforslag:

Forret | mellemret
Souffle af jomfruhummer med små bønner, syrlig æblepuré, grønne urter og cremet hummersauce

Rimmet færøsk laks med milde sennepsfrø, saltet agurk, aromatisk citrus og skilt peberrodssauce

Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks

Hovedret
Saftig fasan fra Egebjerg Bakker med tyttebær, glaserede kastanjer, vinterkål og cremet portvinssauce
Fasan tilbydes først fra d. 1. oktober
Jagtsæsonen starter fra d. 01.10

Stegt filet af velfærdsokse med panade af røget marv, oxiderede rødder, brøndkarsepuré og trøffelsauce

Duet af krondyr med rosmarincrust med vilde svampe, saltbagte persillerødder og sherrysauce med grøn peber
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert
Bagt kirsebærclafoutis med rosmarinsicreme, saltet karamel, kirsebær i eau de vie og karamelflager

Choladefondant med flydende indre med grøn æblesorbet, chokoknaser og kardemommesyltet æble

Citrontærte med flamberet vaniljemarengs  blåbærcreme, blåbærparfait og marinerede blåbær

Der er altid kartofler til hovedretten
samt friskbagt brød og smør til forretterne

Pris ved 3 retter: Kr. 345,-

Pris ved 4 retter: Kr. 395,-

Pris ved 5 retter: Kr. 450,-

Minimumsantal: 15 personer

Er du mere til buffet? – Så se hvad vi tilbyder her: Buffet