Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2023
Hvis man ønsker en mere uformel fest, så kan buffet være en god ide. Her sikre man sig, at der er noget for alle, og jeres gæster kan selv sammensætte efter ønske.
Vores buffeter kan også serveres som ”share food / social dining” ved bordet.
Friskbagt brød med pisket smør
Rimmet laks med aromatisk citrus, revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk
Små rømørejer med marineret hjertesalat, sprøde croutons og ægte mayonnaise
Udvalg af charcuteri med trøffelmayo, og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden
Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder
Gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler
Krydderurtefyldt perlehøne med gode rødder, små kartofler og cremet hønsesauce
Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce
Chokoladekage Gateau Marcel med citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum
Kr. 450,- pr. person
Min. 25 personer
Forslag 1
Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg
Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder
Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta
Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade
Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille
Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce
Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme
Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
_____________________________________________
Forslag 2
Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter
”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven
Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler
Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder
Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola
Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder
Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce
Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Kr. 450,- pr. person
Min. 25 personer
Er du mere til 3-retters menu? – Så se mulighederne her: Sæsonmenuer
Resumé – Catering
Lundevej 5, 5700 Svendborg
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2023