Buffet ud af huset fra Resumé

Buffet til alle anledninger – Brunchbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet.

Hvis man ønsker en mere uformel fest, så kan buffet være en god ide. Her sikre man sig, at der er noget for alle, og jeres gæster kan selv sammensætte efter ønske.
Vores buffeter kan også serveres som ”share food / social dining” ved bordet.

Friskbagte rundstykker, franskbrød, grovbrød og rugbrød

Vores eget hjemmelavede knækbrød

Fynsk brunsviger og chokoladecroissanter

Letsaltet laks med avocadocreme, saltet agurk og citrus

Udvalg af gode gårdoste fra nær og fjern

Krydrede spegepølser, røget rullepølse og lufttørret skinke

Lun kalveleverpostej med syltede skovsvampe

Cremet røræg med sprød bacon og krydderurtepølser

Semidried små tomater med rosmarin og timian

Udvalg af vores egne henkogte marmelader

Friskskåret frugt og sæsonens friske bær

Chiagrød med mandel, banan, kokosflager og granola

Fynsk æblemost og syrlig appelsinjuice

Friskbrygget kaffe & udvalg af te

Kaffe, te, isvand og juice står på bordene.

Kr. 295,- pr. person
Min. 25 personer

Friskbagt brød med pisket smør

Rimmet laks med aromatisk citrus,
revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk

Små rømørejer med marineret hjertesalat,
sprøde croutons og hjemmerørt mayonaise

Udvalg af charcuteri med trøffelmayo,
og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden

Salat af grønne bønner med granatæble,
mild ingefær og saltede jordnødder

Gulerødder i mange farver med chili,
spidskommen og saltede mandler

Krydderurtefyldt unghane med brændte salatløg,
små kartofler og cremet hønsesauce

Chokoladekage Gateau Marcel med
citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum

Kr. 375,- pr. person
Min. 25 personer

Forslag 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimret unghane med markchampignon, perleløg og rødvinssauce

Rosastegt og mør kalv med saltbagte aspargeskartofler og kold bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

_____________________________________________

Forslag 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

Grillede courgetter med puffede græskarkerner og rapsolievinaigrette

Lun salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Salat af bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og hasselnød

Hvedekerner med saltsyltet citron, sprøde urter og marineret rucola

Langtidsstegt svinebryst a la Porchetta med vilde urter og gode rødder

Rosastegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og kraftig oksesauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Der er et tillæg på kr. 45,- pr. person ved valg af buffet som hovedret
Min. 25 personer