Buffet ud af huset fra Resumé

Buffet til alle anledninger – Frokostbuffet og aftenbuffet.

Hvis man ønsker en mere uformel fest, så kan buffet være en god ide. Her sikre man sig, at der er noget for alle, og jeres gæster kan selv sammensætte efter ønske.
Vores buffeter kan også serveres som ”share food / social dining” ved bordet.

Frokostbuffet

Friskbagt brød med pisket smør

Rimmet laks med aromatisk citrus, revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk

Små rømørejer med marineret hjertesalat, sprøde croutons og ægte mayonnaise

Udvalg af charcuteri med trøffelmayo, og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Krydderurtefyldt perlehøne med gode rødder, små kartofler og cremet hønsesauce

Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce

Chokoladekage Gateau Marcel med citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum

Kr. 500,- pr. person
Min. 25 personer

Aftenbuffet

Forslag 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce

Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

_____________________________________________

Forslag 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven

Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder

Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola

Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder

Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Kr. 500,- pr. person
Min. 25 personer

Er du mere til 3-retters menu? – Så se mulighederne her: Sæsonmenuer