fbpx

Buffet ud af huset fra Resumé

Buffet til alle anledninger – Brunchbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet.

Hvis man ønsker en mere uformel fest, så kan buffet være en god ide. Her sikre man sig, at der er noget for alle, og jeres gæster kan selv sammensætte efter ønske.
Vores buffeter kan også serveres som ”share food / social dining” ved bordet.

Friskbagte rundstykker, franskbrød, grovbrød og rugbrød

Vores eget hjemmelavede knækbrød

Fynsk brunsviger og smørcroissanter

Cremet laks med avocadocreme, saltet agurk og radiser

Udvalg af gode gårdoste fra nær og fjern

Krydrede spegepølser, røget rullepølse og lufttørret skinke

Lun kalveleverpostej med smørstegte svampe

Cremet røræg med sprød bacon og små krydderurtepølser

Semidried små tomater med rosmarin og timian

Udvalg af vores egne henkogte marmelader

Friskskåret frugt og sæsonens friske bær

Chiagrød med mandel, banan, kokosflager og granola

Kr. 295,- pr. person
Min. 25 personer

Friskbagt brød med pisket smør

Rimmet laks med aromatisk citrus, revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk

Små rømørejer med marineret hjertesalat, sprøde croutons og ægte mayonnaise

Udvalg af charcuteri med trøffelmayo, og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Krydderurtefyldt perlehøne med brændte salatløg, små kartofler og cremet hønsesauce

Chokoladekage Gateau Marcel med citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum

Kr. 375,- pr. person
Min. 25 personer

Forslag 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce

Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

_____________________________________________

Forslag 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven

Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder

Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola

Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder

Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Kr. 390,- pr. person
Min. 25 personer

Er du mere til 3-retters menu? – Så se mulighederne her: Sæsonmenuer

Hvis du skal holde en reception/åbent hus kunne vores receptionsbuffet være en mulighed.