Receptionsbuffet

Resumés receptionsbuffet serveres ofte til lejligheder som jubilæum, stundentergilde, receptioner, barnedåb og meget mere.
Det er ”fingermad”, der kan spises stående, så det er velegnet til åbent hus og andre arrangementer både privat og erhvervsmæssigt.

Fisk/skaldyr
Rejechips med misocreme, rød skovsyre og sandrejer

Høkogt kartoffel med urtemayonnaise, ørredrogn og høaske

Marineret tun med bitter radicchio og sort sesamcreme

Smilende vagtelæg rullet i svampestøv med trøffelmayonnaise

Falsk ravioli af knoldselleri med koldrøget laks fra Kerteminde

Kød
Lufttørret fynsk landskinke med saltet valnød og sprøde kartofler

Syltet unghane med svampemayo, svampestøv og brøndkarse

Rilette af simrekalv med mild peberrod, brændt drueagurk og frisée

Ost
Svendbo fra Gundestrup med aromatisk abrikospure og knækbrød

Gruyere med syltede svampe, tørrede oliven og timianhonning

Søde fristelser
Intens chokoladekage med æblekompot og sprøde æbleflager

Hvid chokoladecreme med citrussyltet pære og krystalliseret chokolade

Lakrids panna cotta med kirsebærgelé og karamelliserede nødder

Citronfromage med tonkabønnesauce og dehydreret marengs

5 kreative snacks – kr. 175,- pr. person
6 kreative snacks – kr. 200,- pr. person
7 kreative snacks – kr. 225,- pr. person
8 kreative snacks – kr. 250,- pr. person
9 kreative snacks – kr. 275,- pr. person
10 kreative snacks – kr. 300,- pr. person

Min. 25 personer
Bemærk at der kun er én af hver variant pr. person og at dette ikke udgør et helt måltid.

Medmindre andet er aftalt.