fbpx

Nytårsaften 2020

Nytårsmenu ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

Vil du hellere være sammen med dine gæster end at stå i køkkenet hele dagen og aftenen?
Så skal du vælge nytårsmenuen fra Resumé – menuen kræver minimalt arbejde i køkkenet og alt er klar til anretning.

Appetitvækker
Rillette af færøsk laks med lækkerier fra syltehylden og små bitre salater samt fløjlsblød jordskok

Forret
Bagt filet af letsaltet torsk fra fynske farvande med sorte sennepsfrø og beder fra Spånlundgaard i mange farver, syrlig æble-selleripuré og cremet hummerbisque
Friskbagt brød

Hovedret
Velhængt oksefilet med panade af røget marv og persille, glaserede løg, artiskokker a la Greque og pommes Anna samt marinerede tyttebær og simresauce med sherry

Dessert
Tærte med hvid chokoladeganche og henkogte solbær, parfait med ægte vanilje samt sprøde flager af bitter kakao og krystalliseret mørk chokolade

Kr. 500,- pr. person

Menuerne afhentes på Valdemars Slot mellem kl. 13.00 og 15.00.

Med menuerne vil der være en udførlig guide, der beskriver, hvordan maden skal tilberedes og anrettes.

UDSOLGT!

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergier og specialkost.
Fra d. 28. december vil det ikke være muligt at ændre i bestillinger.

Tilkøb af vinmenuer

4 flasker velvalgte vine – matchet af Søren Due fra Due´s Vinhus
Købes sammen med nytårsmenuen via linket ovenover.

Vinmenu nytår

Vinmenu 1:

Appetitvækker:
Contarini Valsè Spumante, Extra dry, Glera
Fint brus, indbydende og frisk aroma, let, ren smag med fine bobler – en rigtig god Spumante.

Forret:
Angelo Catarratto-Chardonnay, Sicilia IGT
Slank og rank i munden med fint syrebid.

Hovedret:
Piqueras Black Label, Syrah, Monastrell, økologisk
Saftig spansk vin med masser af bær og strejf af vanilje

Dessert:
Eyssards Cuvée Moelleux, Sémillon/Muscadelle (halvsød)
Diskret, afbalanceret sødme, der holdes i skak af Sauvignon Blanc’s markante syre.

Kr. 300,00

Nytaar vinmenu 2

Vinmenu 2:

Appetitvækker:
Canals Nadal Cava Brut, Penèdes
En Cava med fint brus med små bobler, intens duft, tør og sprød, frisk, med god afrundet smag.

Forret:
Tramin T Bianco, Dolomiti IGT, Sydtyrol
Frisk og aromatisk med noter af blomster og æble. Fyldig i smagen med god frugt og syre.

Hovedret:
Piqueras Old Vines, Garnacha Tintorera, økologisk
Saftig og krydret rødvin lavet på den lokale drue Garnacha Tintorera – en drue med rødt frugtkød!

Dessert:
Malvasia Rosso Spumante, Castelnuovo Don Bosco (sød)
Smukt rødt brus; intens aroma af Malvasia-druen, masser af sød frugt og vilde skovbær; sød, frugtig.

Kr. 500,00