fbpx

Nytårsaften 2020

Nytårsmenu ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

Vil du hellere være sammen med dine gæster end at stå i køkkenet hele dagen og aftenen?
Så skal du vælge nytårsmenuen fra Resumé – menuen kræver minimalt arbejde i køkkenet og alt er klar til anretning.

Appetitvækker
”Sylteglasset”
Rillette af færøsk laks med lækkerier fra syltehylden og små bitre salater samt fløjlsblød jordskok

Forret
Bagt filet af letsaltet torsk fra fynske farvande med sorte sennepsfrø og beder fra Skiftekær i mange farver, syrlig æble-selleripuré og cremet hummerbisque

Hovedret
Velhængt oksefilet med panade af røget marv og persille, glaserede løg, artiskokker a la Greque og pommes Anna samt marinerede tyttebær og simresauce med sherry

Dessert
Tærte med hvid chokoladeganche og henkogte solbær, parfait med ægte vanilje samt sprøde flager af bitter kakao og krystalliseret mørk chokolade

Kr. 500,- pr. person

Menuerne afhentes på Valdemars Slot mellem kl. 13.00 og 15.00.
Her byder vi på en lille forfriskning og ønsker hinanden godt nytår.

Med menuerne vil der være en udførlig guide, der beskriver, hvordan maden skal tilberedes og anrettes.

Køb dine menuer her

Minimum 2 kuverter pr. bestilling