fbpx

Julemenu 2022

3-retters julemenu ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

Forret:
Bagt filet af lyssej med cremet hummerbisque, confit af jordskok, syltet æble og sprøde jordskokkechips

Hovedret:
Glaseret andebryst i aromatisk peber med oxiderede rødder, vinterkål og sauce med tyttebær
Ønskes der ikke and kan denne udskiftes med perlehøne

Dessert:
Chokoladetærte med henkogte kirsebær, hvid chokois, sprød risengrød og chokoladekaramel

Kr. 345,- pr. person
Min. 15 personer

Kan kun bestilles med kok. Prisen for en kok per time er kr. 350,-

Kontakt os på: info@restaurantresume.dk eller tlf. 60 38 13 67
Julefrokosten kan bestilles fra d. 4. november og frem til jul

Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.

Er du mere interesseret i en traditionel julefrokost?
Så kan du se vores bud her