fbpx

Julemenu 2020

3-retters julemenu ud af huset i Svendborg og resten af Fyn

Forret:
Bagt filet af lyssej med cremet hummerbisque, confit af jordskok, syltet æble og sprøde jordskokkechips

Hovedret:
Glaseret andebryst i aromatisk peber med oxiderede rødder, vinterkål og sauce med tyttebær
Ønskes der ikke and kan denne udskiftes med perlehøne

Dessert:
Chokoladetærte med henkogte kirsebær, hvid chokois, sprød risengrød og chokoladekaramel

Kr. 345,- pr. person

Der medfølger en udførlig guide med billeder til inspiration.
Det hele er pakket nemt og overskueligt med farvede mærkater på de enkelte ting, således det er meget nemt at gå til.

Det er muligt at købe menuen som “Take away” i følgende periode:
Hver fredag og lørdag fra d. 27. november til d. 12. december

Køb menuen herunder:
Den 27. november 2020Den 28. november 2020
Den 4. december 2020Den 5. december 2020
Den 11. december 2020Den 12. december 2020
Den 18. december 2020Den 19. december 2020
Min. 4 personer – Max. 10 personer

Er I mere end 10 personer eller ønsker I menuen en af ugens øvrige dage?
Kontakt os på: info@restaurantresume.dk
Maden kan bestilles fra d. 6. november og frem til jul

Ønsker I ikke selv at stå for for anretningen?
Vi tilbyder gerne at leje en af vores kokke ud til jeres arrangement.
Prisen på en kok per time er kr. 295,-
(Normalpris: kr. 350,-)
Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.

Er du mere interesseret i en traditionel julefrokost?
Så kan du se vores bud her

Vi holder også julefrokoster i Den Blå Kirke