fbpx

Julefrokost 2020

Restaurant Resumé sørger for den perfekte julefrokost til dit selskab, hvor I kan se frem til følgende:

Resumés bud på en julebuffet:

Den anderledes julekryddersild med allehånde, kardemomme og stjerneanis samt rød skovsyre

Marinerede hvide sild med krondild, aromatisk langpeber og cremet ægge- karrysalat

Økologiske æg fra glade høns med trøffelmayo, store grønlandske rejer og ørredrogn

Gravad færøsk laks i den fynske Ale No.16 med syltede rødder, bitre salater og grønne urter

Langtidssimret æbleflæsk a la mormor med sprød bacon og knasende flæsk

Frikadeller af kalv med portvin, tranebær og pistacienød hertil rødkål med figner

Braiserede svinekæber med beder i sherry, flæskesvær og rødbedesauce

Confiterede andelår med henkogte svesker og små aspargeskartofler stegt i andefedt

Salat af vinterkål med saltede græskarkerner, tyttebær fra syltehylden og cremet pærevinaigrette

Klassisk Risalamande med brændte mandler og kirsebærsauce med tonkabønne og vanilje

Udvalg af koldhævet brød, rugbrød og smør

Kr. 345,- per person

Alt det kolde og det søde er nydeligt anrettet på pæne engangsfade klar til at sætte på bordet.
Det ”varme” er i bakker beregnet til ovnen og kan nemt varmes imens man nyder de kolde anretninger.
Det varme kan enten serveres i bakkerne eller anrettes på eget service.
Det medfølger en udførlig guide med varmetider osv.

Det er muligt at købe menuen som “Take away” i følgende periode:
Hver fredag og lørdag fra d. 27. november til d. 12. december

Køb menuen herunder:
Den 27. november 2020Den 28. november 2020
Den 4. december 2020Den 5. december 2020
Den 11. december 2020Den 12. december 2020
Den 18. december 2020Den 19. december 2020
Min. 6 personer – Max. 12 personer

Er I mere end 12 personer eller ønsker I menuen en af ugens øvrige dage?
Kontakt os på: info@restaurantresume.dk
Maden kan bestilles fra d. 6. november og frem til jul

Ønsker I ikke selv at stå for for anretningen?
Vi tilbyder gerne at leje en af vores kokke ud til jeres arrangement.
Prisen på en kok per time er kr. 295,-
(Normalpris: kr. 350,-)
Følgende skal være til rådighed:
Bordplads til anretning, ovn, kogeplade, skraldespand, gryde, pande og tallerkener til gæsterne.

Er du mere interesseret i en 3-retters julemenu?
Så kan du se vores bud her

Vi holder også julefrokoster i Den Blå Kirke